Forretter

  • Misomarineret laks 89 kr.

    Purløgsemulsion, mandler, soyatapioka og frisk purløg

  • Håndpillede rejer 99 kr.

    Hummeraioli, æbler og wakame

  • Teriyakistegt kronhjort carpaccio 89 kr.

    Estragoncreme,hasselnødder, syltede bøgehatte og vesterhavsost

  • Ristede kantareller og skovchampignon 89 kr.

    På smørristet brød med trøffelcreme, skalotter og persille

Hovedretter

  • Fisk- og skaldyrspasta 189 kr.

    Med frisk fettuccine i cremet hummersauce med tigerrejer, muslinger og frisk urter

  • Lagunens burger 159 kr.

    Hakkebøf, bacon, cheddar karamelliseret løg, tomatrelish, rosmarin kartofler og kryddermayo

  • Skindstegt kulmule 189 kr.

    Muslingsauce, nye kartofler, limebagt gulerødder og porrer, kantareller og krydderurter

  • Lagunens bøf 269 kr.

    Angus striploin tilberedt sous vide, svampe/Madeira sauce, rosmarinbagte kartofler, råmarinede beder og bagte tomater

  • Ugens ret 149 kr.

    Uge 37 - Stegt flæsk med persillesauce, nye kartofler og hjemmesyltet rødbede

Desserter

  • Gateau Marcel 79 kr.

    Flødeskum og syltede bær

  • Rabarbertrifli 79 kr.

    Chantillycreme og makron

  • Hyldeblomst/vanilje parfait 79 kr.

    Jordbær og krystaliseret hvis chokolade