Forretter
-
Misomarineret laks 89 kr.
Purløgsemulsion, mandler, soyatapioka og frisk purløg
-
Håndpillede rejer 99 kr.
Hummeraioli, æbler og wakame
-
Teriyakistegt kronhjort carpaccio 89 kr.
Estragoncreme,hasselnødder, syltede bøgehatte og vesterhavsost
-
Ristede kantareller og skovchampignon 89 kr.
På smørristet brød med trøffelcreme, skalotter og persille
Hovedretter
-
Fisk- og skaldyrspasta 189 kr.
Med frisk fettuccine i cremet hummersauce med tigerrejer, muslinger og frisk urter
-
Lagunens burger 159 kr.
Hakkebøf, bacon, cheddar karamelliseret løg, tomatrelish, rosmarin kartofler og kryddermayo
-
Skindstegt kulmule 189 kr.
Muslingsauce, nye kartofler, limebagt gulerødder og porrer, kantareller og krydderurter
-
Lagunens bøf 269 kr.
Angus striploin tilberedt sous vide, svampe/Madeira sauce, rosmarinbagte kartofler, råmarinede beder og bagte tomater
-
Ugens ret 149 kr.
Uge 37 - Stegt flæsk med persillesauce, nye kartofler og hjemmesyltet rødbede
Desserter
-
Gateau Marcel 79 kr.
Flødeskum og syltede bær
-
Rabarbertrifli 79 kr.
Chantillycreme og makron
-
Hyldeblomst/vanilje parfait 79 kr.
Jordbær og krystaliseret hvis chokolade