Forretter

  • Misomarineret laks 89 kr.

    Purløgsemulsion, mandler, soyatapioka og frisk purløg

  • Håndpillede rejer 99 kr.

    Hummeraioli, æbler og wakame

  • Teriyakistegt kronhjort carpaccio 89 kr.

    Estragoncreme,hasselnødder, syltede bøgehatte og vesterhavsost

  • Ristede kantareller og skovchampignon 89 kr.

    På smørristet brød med trøffelcreme, skalotter og persille

Hovedretter

  • Fisk- og skaldyrspasta 189 kr.

    Med frisk fettuccine i cremet hummersauce med tigerrejer, muslinger og frisk urter

  • Lagunens burger 159 kr.

    Hakkebøf, bacon, cheddar karamelliseret løg, tomatrelish, rosmarin kartofler og kryddermayo

  • Skindstegt kulmule 189 kr.

    Muslingsauce, nye kartofler, limebagt gulerødder og porrer, kantareller og krydderurter

  • Lagunens bøf 269 kr.

    Angus striploin tilberedt sous vide, svampe/Madeira sauce, rosmarinbagte kartofler, råmarinede beder og bagte tomater

  • Ugens ret 149 kr.

    Uge 31 - Stegt flæsk med persillesauce
    Uge 32 - Havnegryde, med stykker af striploin og nye kartofler
    Uge 33 - Hakkebøf med bløde løg, nye kartofler og syltede rødbeder
    Uge 34 - Tarteletter med høns i asparges, serveret med en haricot verts - salat

Desserter

  • Gateau Marcel 79 kr.

    Flødeskum og syltede bær

  • Passionsfrugt cheesecake 79 kr.

    Med krystalliseret hvid chokolade og passionsfrugt